Vi hjælper dig gerne med din rengøring i København og omegn.

Uanset om du har brug for privatrengøring hver uge, hver anden uge eller en gang om månen eller har du bare brug for en enegangs rengøring, så er vi altid klar til at hjælpe dig.

Dit hjem vil blive rengjort på absolut bedste vis og vi vil altid gøre det bedste for at imødekomme dine forventninger af vores rengøringsfirma. Vi er professionelle fagfolk der gøre rent til en overraskende overkommelige pris.

De fleste af vores kunder, får udført rengøring ca hver anden uge, det er lige fra privat kunder til butiksejere og store erhvervsvirksomheder. Ved vores privat rengøring / rengøringshjælp ligger vi særlig vægt på dine badeværelser og køkkener, gulve og aftørring.

rengøring i København Vi yder rengøring-service i hele København og vi gør det lige præcis som du ønsker det. Hvis du har særlige behov eller krav så snakker vi bare om det, vi er et rengøringsfirma som er kendte for at kunne klare alle rengøringsjob.

Har du brug for at vi lægge særlig vægt på et område af dit hus, så gør vi selvfølgelig det.

Få udført rengøring hvis du bor i Hillerød

Det er også muligt at få udført rengøring Hillerød hvis det er det du ønsker du skal blot kontakte rengøringsfirmaet Scs-Ren Aps
Vores tjenester er bygget op omkring dig: dit hjem og dine prioriteter. Vi sætter en ære i at yde rengøring, der matcher dine behov og dit budget.

Erhvervsrengøring I København

Rengøring KØBENHAVN udføre erhvervsrengøring i København og omegn, vi udføre alle former for erhvervsrengøring for klinikker, lagerhaller, produktionsvirksomheder, butikker, skoler, ja i store træk gør vi rent hvor der er brug for det. Vi tilpasser rengøringen så den kan tilpasses alles ønsker og behov for er erhvervsrengøring i København.

Kontorrengøring i København

Vi levere altid et professionelle kontorrengøring og mange andre gode rengøringsløsninger til vores kunder. alle kunder er unikke og derfor sammen sætter vi kontorrengøringen så den tilpasses den individuelles behov og ønske.

Med vores erhvervsrengøring i København tilgodeser vi altid dine behov

Har din virksomhed specielle behov, så finder vi en erhvervsrengøring´s løsning der tilgode ser jeres behov. Vi har altid vores papirerne i orden.

Vi har inden underbetalte medarbejder her hos os. alle vores medarbejder er pålidelige og troværdige og alle har leveret en ren straffeattest. Vores erhvervsrengøring København
Vores vision med dette rengøringsfirma er at lever kvalitets rengøring København og være stabile og altid yde den bedste kundeservice.. For os er succes et godt samarbejde mellem vores kunder og Vore rengøringsfirma. Kontakt os her

Rengøringshjælp i København

Står du og har akut brug for rengøringshjælp I København eller omegn så skynd dig at kontakte os så giver vi dig gerne en hånd. Vi yder alle former for rengøringshjælp i København, der er ingen rengørings job der er for store eller for små for os, hvis du har brug for rengøringshjælp i København og omegn så er vi der for dig. Rengøringshjælp København Vi har meget erfaring med rengøringshjælp i hele København derfor kan du trykt bruge os. Vi har nogen meget fornuftige priser på vores rengøringshjælp København kontakt os i dag for et godt og uforpligtigende tilbud på rengøringshjælp.

Privat rengøring i København

Hvis du står og har brug for privat rengøring så kan vi også hjælpe dig med det. Egentlig er der ikke meget forskel på privat rengøring og rengøringshjælp, men for at være sikker vil vi gerne gør opmærksom på at vi dækker alle former for privat rengøring i KBH. Privatrengøring

Vi udføre alt lige fra små privat rengørings job til store og tidskrævende rengøringsjob.  Hvis du har spørgsmål til hvad vi kan tilbyde af privat rengøring, så tøv ikke kontakt os i dag så giver vi gener en forklaring og et tilbud på privatrengøring

Miljøpolitik og service

Hos os er vi altid med på at bruge de mest miljøvenlige rengøringsmidler på markedet.

Det er samtidig er det også vigtigt for os at vi efterkommer vores kunders krav til en flot og veludført rengøring.

Vores ansvar for vores ansatte

Vi underviser vores ansatte i at bruge værnemidler på den rigtige måde.

Vi instruere jævnligt i hvor vigtigt det er med at lave den korrekte dosering af diverse rengøringsmidler.

For os er det en meget stor del at vi ved at vores medarbejdere er uddannet til at udføre diverse rengørings job på den rigtige måde og ikke mindst af hensyn til deres egen sikkerhed.

Et lille udkast af vores personalepolitik

Alt vores personale er “håndplukket” og vi bruger meget enegi på vores jobsamtaler, hvor vi informere den potentielle medarbejder om vores muligheder og vores krav i den pågældende jobbeskrivelse.

Vi har ofte MUS/medarbejdersamtaler samtaler med vores ansatte hvor vi går ind og snakker med hver enkelte medarbejder om hvordan han/hun trives mm.